Het bedrijf

Binnenrijbaan

De binnenrijbaan beschikt over een goede bodem, spiegels, een muziekinstallatie en verlichting. Deze baan met afmetingen van 20 x 40 meter grenst aan de kantine.

Buitenrijbaan

In de buitenrijbaan kan je het hele jaar, van morgens vroeg tot s’avonds laat rijden, deze baan beschikt over een eb en vloed bodem, drainage systeem, muziekinstallatie en verlichting.

Overdekte trainingsmolen

In de overdekte trainingsmolen kunnen de paarden worden losgestapt of uitgestapt, in deze molen is er plek voor 4 paarden en er is voldoende verlichting aanwezig.

Paddocks

In de 7 Paddocks waar de paarden het hele jaar door losgelaten kunnen worden.

Overdekte Longeercirkel

In de overdekte longeercirkel is er de gelegenheid om de paarden te trainen aan de longe.

Stallen

De 55 boxen met afmetingen van 3m x 3m worden iedere dag opgestrooit en op zaterdag worden deze helemaal leeg gehaalt en van schoon stro voorzien.

Zadelkamer

Iedere pensionklant heeft een eigen kast zodat hij/zij zijn of haar spullen kan opbergen.

Spuitplaatsen met warm en koud water

Voor een optimale verzorging van de paarden zijn er twee spuitplaatsen met warm en koud water aanwezig.

Solarium

Na een zware inspanning zal bij het gebruik van het solarium uw paard sneller herstellen. Door de infrarood stralen zal er een betere doorbloeding van de spieren plaatsvinden waardoor de afvalstoffenhuishouding in de spieren verbetert en uw paard minder snel last van blessures krijgt. De opgewekte infrarood warmte zorgt ervoor dat bloedsuikers sneller door de spieren worden opgenomen.

Kantine

De kantine grenst aan de binnenrijbaan. Hier kan een kopje koffie, thee of frisdrank worden gedronken na de inspanning van het rijden.

Weilanden

De paarden van kunnen gedurende de maanden mei t/m oktober de hele dag het weiland op, dit gebeurd in kleine groepjes die van te voren worden samengesteld.

Poetsplaatsen

De 4 poetsplaatsen in de stal kunnen worden gebruikt om de paarden een optimale verzorging te geven en te vlechten vooraf gaande aan de wedstrijden.